Hundarna

Kollar nätet

Vedbon

Tänkte jag skulle få till en hundträff med Dante och Tösen innan Jackpot börjar löpa. Jag har ju en tendens att märka löp lite sent.  Så jag passade på att gå en runda för att kolla så nätet var intakt. Det skall bli så gott när vi sätter upp stålnätet och fler stolpar. Som det är nu så kastar sig rådjuren igenom det så det blir långa revor och går i sär.

Vid rotkällaren

Det tog inte ens 5 minuter så var Jackpot på utsidan! Gjorde sina behov och kom inrusandes igen. Så det blir till att gå en lagningsrunda. Men där ser man hur viktigt det är att gå utanför tomten på promenad varje dag. Även om vi har det stort så behöver hundarna komma ut och ” läsa tidningen ” som Elvy brukar säga.  Men till sommaren vill jag kunna ha öppet döttarna så de kan gå hur de vill och då vill jag inte behöva bekymra mig för hål.

Vedbon

Idag passade jag även på att gå ut med dem varför sig. Känner att jag behöver lägga lite mera fokus på Jackpot som drar en hel del.

Leave a Reply

Översätt sidan »