Trädgården

Skörda maskrosor

Maskrosor

Äntligen är vår värmen här och det är 20 grader ute. Det spritter i kroppen och man far fram som en torpep och vill göra allt på en gång. Men såg att klippningen av gräsmattorna är prio 1 i dag. Jisses så mycket maskrosor.

Maskrosor

Passade på att skörda maskrosblommorna till te och skall dra upp rötterna i morgon.  En del av blommorna har redan gått över till frön, vill verkligen inte ha mer maskrosor. Det kändes lite bedrövligt att klippa ner dem när bina samlar pollen för fullt.

Tork

Tog ut torken där vi så småningom skall ha ett ute kök. Portarna på loftet är bedrövliga och samtliga har blåst sönder. Nu har vi inte så mycket maskiner att vi behöver köra igenom loftet utan vi kommer att sätta igen det helt och bara ha två dörrar på vadera sida.

Vad gör du?

Leave a Reply

Översätt sidan »