Blandade Teman

Ragtag Daily Prompt: DEBRIS

Helt ärligt! Jag hade ingen aning om vad ” Debris ” betyde och blev så förvånad när gubben sa ” Ja men vilket lätt tema! ” Det har vi ju gott om här på tomten.

Ragtag Daily Prompt: DEBRIS

Hm! Ja skräp det har vi gott om här på gården och nytt blir  det hela tiden allt efter vi hittar nya projekt att ta tag i. Det blir en hel del när de gamla portarna skall ner och alla gamla fönster karmar som vi inte har hunnit köra i väg ännu! Suck! Det känns som det bara växer.

Ragtag Daily Prompt: DEBRIS

Nu fick vi trycka in så mycket sräp vi kunde i hästtransporten innan sonen hade sin bröllops fest här. Vi renoverade köket för fullt så vi hann aldrig köra iväg lasset. Men snart har jag semester och då kan vi göra ett mega ryck till tippen.

Ragtag Daily Prompt: DEBRIS

Leave a Reply

Översätt sidan »