Nature Photo Challenge

Nature Photo Challenge #20: Black

Oj! Svart i naturen? Tänkte först hmm det blir till att fota skalbaggar! Men jag tror att jag kommer att ta mig en ordentlig funderare på vad jag vill ta med. denna bilden är väl egentligen lite fel, den är inte naturlig i naturen men Pilane är en  otrolig plats,  det är ett levande jordbrukslandskap där det finns boplatser från stenåldern och gravar från järnåldern tillsammans med konst i världsklass.

Ur

Tror detta är från Borås djurpark. Sulawesimakaker som bråkade med varandra, mamman håller för munnen på sin unge när hanen närmade sig.

Sulawesimakaker

 Svart Stockros.  Jag trodde den skulle vara häftig  men fy vilken dyster blomma, jag har fotograferat den från alla håll och kanter. Men den ser lika bedrövlig ut vilken vinkel jag än tar den på. 

Svart Stockros

tre chimpanser som njuter i skuggan.

Chimpanser

Våran första Eurasier hälsar på ett får i Pilane.  underbara hundar och vi har nu två nya. Det var allt från mig och det blev bara arkiv bilder.

Fototriss: I Fokus

Leave a Reply

Översätt sidan »