Trädgården

Rensat

Snickeboa

Det har regnat nästan varje dag när vi varit på semester så Mauro kom inte åt att klippa gräset tillräckligt tätt. Det var rejält högt och så mycket ogräs längst rampen.  Så nu när det var uppehåll får man vara snabb med att försöka klippa och rensa.

Odlings tunnel

Även i odlingstunnlarna hade det vuxit rejält i så där får de bli en ordentlig höst röj. Det finns fortfarande gott om tomater och gurkor så jag får ta en inläggnings dag, eller göra någon kraftig soppa att frysa in till vintern.

Pumpor

Under sista stormen så var det ganska många träd som blåst omkull. Två låg rätt över staketet så det blev till att laga där. Ibland känns det som man bara rensar och röjer, när man tror att man kan ta det lugnt då kommer nästa storm och välter ett par träd.

Jackpot

Man skall väl egentligen inte klaga, vi har en underbar tomt med många möjligheter och det är otroligt lyxigt att kunna låta hundarna springa fritt med så varierande miljö.

Jippy och Jackpot

Leave a Reply

Översätt sidan »