Smått o Gott

Ullared

Tog ut fluffisarna tidigt idag så de kunde busa av sig ordentligt innan vi drar till Ullared. Älskar att ta ut dem på morgonen! Det är alltid gubben annars som tar ut dem när jag åkt till jobbet.  Så på helgerna njuter jag och vi har egen tid innan gubben går upp.

vi hade ingen tia så vi kunde inte ta någon vagn men tänkte att vi klarar oss på två korgar! Det sprack ju ganska omgående. Nu köpte vi nästan inga kläder men de hade fräcka skärbräor och trälådor som tog plats. Det blev till att fixa en vagn, personalen var otroligt hjälpsamma och kom med en på två röda.

Vi passade på att köpa favorit godiset till hundarna, ben, spårlinor och lite gosedjur. Matenoch grönsakerna var väldigt billigt, men jag tycker Ullared har blivit lite för stort. Vi var inne tidigt men märkte efter 1 timme att det började bli rejält med folk, så då rundade vi av och åkte hem.

20231112_145657

Leave a Reply

Översätt sidan »