Hundarna

Shakira

Gick igenom hundraserna men hade svårt att välja. Kom då att tänka på Eurasien som min kompis på jobbet hade visat mig, tyckte att det var en fin hund men jag hade Chasy kvar då och kunde bara tänka mig en ny pudel. Tittade igenom Svenska Eurasier Klubbens hemsida och började bli riktigt nyfiken på denna söta hund med så mycket färg variationer.

Tittade på valphänvisning och hittade Sund Stamm´s Kennel sida, där jag verkligen blev hel såld på hundrasen.

Vi tog en heldag och åkte till Susanne i Tystberga ca 40 mil och blev stort överraskade över alla hennes hundar, lugna trevliga och jätte mysiga. Vi blev förvånade över att de var så stora och gav ett rejält intryck ( framförallt Sebastian ).Valparna var ju så söta att de hade kunnat smälta snö i Sibirien och det var omöjligt att välja valp. Vi ville gärna ha en liten tik och här sprang 5 sockertoppar runt. Susanne tyckte vi kunde avvakta ett par veckor, så skulle hon lägga upp nya bilder på hemsidan, i och med att de förändrades varje vecka så kanske man ändrade sej.

Så kom då de nya bilderna och jösses hela familjen blev helt förtrollade över T. Sund Stamm’s Eternity Flame.

Foto: taget av Susanne

Leave a Reply

Översätt sidan »