Familjen

Canton House

 

 

 

Min syster är på besök från Norge , så vi gick och åt Kina mat på Canton House som ligger på Olivedalsgatan i Göteborg. Vi åt där för två år sedan då syrran ville fira att Tobias blev 15, nu var det Micael som firades. Maten är kanon god och servitrisen lärde oss att äta med pinnar, så det försöker vi att äta med varje gång vi är ute och äter Kina mat.

Det är himla mysigt att gå ut så och äta så det är synd att man inte gör det oftare. Det är kul när man ser att även ungarna tycker det är mysigt, med tanke på att de är tonåringar med mobiler klistrade vid öronen och som man ibland med våld får dra i från datorn , nu sitta helt avslappnat och verkar ha all tid i världen. Trist att jag glömde ta kameran med mej. Hoppas syrran tog fina kort som jag sedan kan lägga ut.

Leave a Reply

Översätt sidan »