Hästarna

Träning i lille hagen


Tinker Bellman

Tränade galopp i hagen i dag, Pernilla satt och tittade på vilka brister jag har när jag galopperar. I och med att Bellman bockar ibland när han surnar till så har jag blivit en riktig mes propp när jag skall galoppera vilket Bellman känner och tar kommandot direkt.

Pernilla talar om för mej att jag lutar mej något våldsamt framåt i galoppen vilket stör Bellman och gör så att jag har noll balans.

 

( konstigt att ingen har pratat med mej, jag hade kunnat talat om att min ryttare sitter som en potta skit och inte nog med det, nu försöker hon lära sej western också! hmmm det kommer att ta tid det här )

Så här ser det ut när ett proffs rider. Förhoppningsvis någon gång i framtiden kan jag också ha full kontroll på mina hästar, så det inte är dem som går ut med mej, för så känns det ibland när jag rider.

Kolla här vilken härlig Galopp!!!

Leave a Reply

Översätt sidan »