Djuren

Fixar till slingan

Håller på att röja upp en ridväg runt gården, men såg att det behövde ansas frisk för gräset hade blivit lite väl högt. Tänkte att jag kunde ju låta hästarna gå där och beta. Jösses vilken dum idé, tänkte inte på att yttertråden inte får någon
ström.

Det kom en granne tidigt i morse och undrade om jag saknade ett par hästar. De hade gått rätt genom tråden och över stora vägen, tyckte tydligen den stora ängen som låg närmast var för kuperad med tanke på att det fans välklippta trädgårdar med äppelträd som var mycket trevligare och så slipper de ju bli blöta i hovskägget (hu så hemskt) .

Pinsamt men trädgårds ägaren var en äldre dam som tyckte det var lite roligt med 2 klumpar under äppelträdet .

Hennes granne, han som kom och hämtade mig hade bundit hästarna i äppelträdet men Bellman hade tagit sej loss och var på väg in i nästa tomt. Det är som jag alltid sagt grisar är mycket bättre, de smiter nästan aldrig och det går inte så fort. Har ägaren dessutom en kompis som heter Elvy så får man passa sej extremt noga från att gå ur tomten ( det bara smäller till i rumpan och man får springa som en galning tillbaka).

 

Fimpen kontrollerar om vägen är i fint skick och inte för sunkig.  Tur att man har en väg kontrollant som hjälper till.

Leave a Reply

Översätt sidan »