Utflykter

Utflyckt till Hjo

Elvy och jag fick för oss att åka till Hjo och titta på western tävlingarna, vi hade hört att det skulle vara så stort och fint. Vi printade ut vägen från en internet karta som skulle visa oss snabbaste vägen dit. Gud vilken krånglig karta, liten och eländig att följa, gick inte att se vad små städerna hette. När vi var nästan framme i Falköping fick vi se de här längst vägen.

Göta Petter va stora de är. Åkte in i Falköping och stannade vid ost fabriken, där vi fick hjälp att ta oss vidare (hade snurrat runt ett par gånger redan) typiskt oss, gäller att inte stressa upp i onödan.

Här står Elvy vid en av de fräcka målningarna på fabriken.

Kom till sist fram i Hjo och började leta efter skyltar till tävlingarna, såg en liten trasig skylt som vi med nöd och näppe inte missade. Vi blev förvånade att det var så lite att se på och så lite folk. Vi hade kollat på tävlingarna i Delsjön 2 år innan och där var det dans massa go mat och mycket jippon att titta på. Kunde bättre titta på hästarna och prata med de tävlande där. Det sprang runt en glad prick som ville få publiken till att dansa och marknadsförde hela western konceptet till folk. Man blev verkligen intresserad och kollade upp all information man fick. ( Har nu mera själv gått över till western).

Så summan av kardemumman blev att höjdpunkten på våran resa var strutsarna.

Leave a Reply

Översätt sidan »