Hästarna

Träning i corallen

Har tränat balansövningar med instruktören  Pernilla. Kände att jag behövde hjälp med min Tinker Bellman, som jag ibland inte förstår mej på.

På den här tiden som Pernilla har varit hemma hos mej har jag lärt mej att Bellman är en riktig goding som tar hänsyn till mej när jag är på väg att tappa balansen under barbacka träningarna, han har mer koll på mej än på sej själv. Stackaren han är ju bara inriden av en krävande amatör som mej. Snacka om att det är dax att ändra sej och ge tillbaka lika mycket som Bellman egentligen ger mej. Har fått en helt annan syn på honom, han har visserligen varit kanon fin att rida ut på länge, stabil och säker men jag min ego trippa har förmodligen njutit mer än han.

Så fort man tar in honom i corallen och ställer krav så blir det rena rodeon. Pernilla gjorde en join up på honom idag när jag satt på och det gick riktigt bra. Skall även byta sadel, ställa mindre krav och framförallt lyssna på honom mera för han är verkligen en kanon häst.

Här är det Monica som tränar Beethoven, hon försökte att slänga sej upp på honom men hon var för tung i gumpen  så hon la sej på magen över honom ock kravlade sej upp, alla medel är ju bra bara man kommer upp och har roligt.

Man riktig ser hur han förbereder sej på att Monica skall hoppa upp. Sedan tränade hon balansövningar och man blev ju så avundsjuk när hon satt som en kardborre på honom och bara skrattade under övningarna. Hmm annat än när man själv testade övningarna och gled åt alla håll och kanter.

Leave a Reply

Översätt sidan »