Hästarna

Bunketorp

Monica och jag har varit med hästarna i Bunkertorp. Vi red med hästarna till August Werner och sedan över till Lindomes golfbana som ligger vid Bunkertorp. Det är väldigt fina ridvägar där om än lite branta. När vi hade ridit runt en stund så tyckte vi det var dags för fika och vilo stund för hästarna. Fika det var uppenbarligen hästarna också sugna på ( iallafall på ost mackor) Beta gräs när det fins mackor och saft.

Fast Billy han var mest nyfiken på den konstiga vagnen som stod mitt i skogen. Självklart fastnade Billy med tränsen i vagnen och slet sönder det fullständigt. Tur att jag tog grimma med så vi kunde göra en provisorisk variant av träns. Han for runt som en liten skottspole när han märkte att han var lös och såg himla kaxig ut till vi tog fram mat burken och mack begäret tog överhand.

 

Här är jag med Myran. Den tog ungefär 4 timmar innan vi var hemma igen, men det var en härlig ridtur.

Leave a Reply

Översätt sidan »