Kärringonsdag

Kärringträff

Japp då vi hade vi kärringträff igen hos Elvy. Vi fikar och pratar skit så det står härliga till. Elvy behöver en digitalkamera men har inte råd, vi tyckte att hon fick väl sluta att röka då!. Men jag har själv försökt ett x antal gånger och det går åt skogen varje gång så det är inte så lätt, men väldigt lätt att slänga ur sej de orden när man står med ciggen i högsta hugg. Vi funderar på om vi skall göra det tillsammans så det inte blir så jobbigt på träffarna.

Men 3 griniga kärringar i samma rum!! vete tusan om det är en så bra idé ? Diskussionerna kan ju hetta till ibland och jag vet med mej att jag blir arg som ett bi när jag inte röker. Fast man kan ju prova, det funkar kanske jättebra när man kan gnälla av sej. Om bloggen inte finns kvar sedan så har det inte funkat , jag har förmodligen fått mej ett break och släng ut datorn och halva huset.

Hoppas det funkar, vi är ju ändåVänner

Leave a Reply

Översätt sidan »