Kärringonsdag

Gödselhögen

Japp hemma hos mig, jag behövde hjälp med denna stora gödsel hög. Jag blev himla paff när jag märkte att all häst skit hade bränt, till och med det på toppen smulades och ramlade ner. Gödsel högen brukar vara full av mask men nu slog den nog rekord, jösses det var mera mask än skit denna gång.

Prima jord kommer nog mycket grönsaker när mitt land är färdigt, får bara skynda mig att sätta olika grönsaker innan gubben kommer med sina potatisar annars lär jag inte få plats med något. Elvy hade med sig Alfhild, de hade gått från Balltorp hem till mig men det kunde man inte tro med tanke på hur Alfhild for runt och busade med Shakira. Även Bellman och Beethoven undrade vad vi höll på med ute på gödselhögen.

Elvy och Rosa slet verkligen som tokstollar för att vi skulle få kört ner så mycket gödsel som möjligt innan det mörknade.

Det var så himla kul att vi hann med så mycket och att gubben hade lagat så god mat när vi till sist gick in och kände oss lite frusna, det var en kanon kväll i alla fall för mig.

Leave a Reply

Översätt sidan »