Hundarna

Torrekulla

Jag har röjt så mycket i helgen så jag kände mig ganska mör i ryggen och hade ingen lust att göra någonting idag, kollade igenom några trädgårds böcker och funderade på om vi skulle göra ett trädgårdsland i gropen. Gubben ser bara gropen som ett gigantiskt potatisland , han vill sätta potatis sorten Ukama som är hans favorit potatis. Själv kan jag tänka mig lite mera än bara potatis.

Det blev dags att fodra hästarna och jag kände mig lite rastlös, ville inte riktigt gå in och jag kände för en rejäl promenad med hunden. Ringde Elvy men hon tyckte det var för kallt, och det mörknade ju snart och det ena med det andra. Egentligen finns det inte dåligt väder utan dåliga kläder som en dagmamma brukade uttrycka sig innan hon släppte ut barnen att leka. I dag höll jag med henne till fullo så jag och Shakira åkte till Torrekulla och tog oss en go promenad.

Hills golfbana ligger precis vid Torrekulla och golfare vekar vara ute i ur och skur, det är bara snö som kan håller dem borta från golfbanan annars har jag sett flera ute även om regnet står som spön i backen.

Passade på att fotografera svamparna på träden, min syster gör konst utav dessa, drivved och olika saker som hon hittar och blir inspirerad av.

Hon har gjort den här söta nallen.

Det var en jätte mysig promenad och gubben hade maten klar när jag kom hem så där kommer jag att promenera flera gånger, det är ju många slingor att välja på och det var flera år sedan jag gick här så det blir till att utforska dem igen.

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »