Trädgården

Lampan

Gubben går här och röjer upp efter kastanjen, jag hade tänkt be Rosa och Elvy om hjälp en onsdag men här är så mycket att göra och Rosa har fullt upp med sin egen trädgård så det kändes lite taskigt att ta det på en kärringkväll. Vi är däremot väldigt tacksamma om vi kan få lite förslag om vad man kan hitta på och vilka blommor vi kan sätta. Vi har traskat runt lite för länge i detta bråte för att få någon inspiration.

Fick lampan att lysa idag, vi hade glömt att ta bort en plast bit mellan batteriet (Jösses vad klantigt).

Vi köpte bara en lampa för att testa hur den såg ut och om den lyste ordentligt, vi har köpt solcells lampor förut som var alldeles för svaga. Men den här lampan gav ett bra sken så vi skall placera ut lite flera lampor.

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »