Trädgården

Utemöbler

Jag och Claes Olof åkte till Jaap´s Antik och inrednings affär som ligger bortom OBS Bäckebol. Man blir ju alldeles tossig när man ser alla hans fina möbler och porslin. Han har bra priser också på sina saker och inte som en del som tar hutlösa priser bara för att det är gammalt. Vi gick även in och tittade i trädgårds affären men de har inte riktigt kommit igång ännu. Kunde inte hålla mig så jag köpte en solcells lampa men den behöver laddas upp minst 15 timmar innan den lyser och i morgon skulle det bli lite mulet så jag får väl se vilken dag den börjar lysa. Rosa har gjort så fint i sin trädgård med belysning längs rabatten, det ser väldigt välkomnande ut när man kommer och jag skulle kunna tänka mig något sådant.

Min lampa här på bilden ser mer ut som en fackla men jag tyckte den var fräck. Tänkte jag skulle ta med Elvy till Jaap´s hon gillar lite knasiga och udda grejer så hon kanske hittar något som passar henne. Men nu har jag i alla fall lite ute möbler nu är det bara blommor som fattas.

Leave a Reply

Översätt sidan »