Trädgården

Trappan

Har nu plattat färdigt framför kokhuset så får jag se om jag sår gräs, det beror på om sanden rinner iväg när det regnar eller blir geggigt. Gjorde en ny trappavsats med Rosas skiffer stenar, det var fly omöjligt att gräva upp och rätta till den gamla. Jag skall eventuell åka till en affär på Hisingen som säljer gamla möbler och snidade utemöbler nu till helgen, de hade massa fina grejer sist vi var där så jag hoppas det fins kvar. Längtar så in i bänken till sommarn när jag kan placera ut lite blommor och nyttja min lilla uteplats. Det har små mullrat lite idag så det kanske blir regn, bra för mina lökar och så får jag se om allt bara rinner iväg. Nu är det mest grenar som jag behöver röja väck. När jag tittade in i hagen såg jag Bellman stå och klia sig under ett lutande träd, bäst att ta sånt så fort som möjligt så hästarna inte får träden över sej.

2 Comments

  • Rosa

    Jag har länge funderat på vaför du har plattat ytan framför kokhuset……NU! vet ja, det måste vara en parkering, så att jag kan parkera min bil närmre huset 🙂 😀 😐

Leave a Reply

Översätt sidan »