Trädgården

Lekstugan

Har tagit bort den gamla halvfärdiga lekstugan och rensat längst muren, jag hade tänkt köra en massa lass gödsel idag men åk gräsklipparen strejkade så det blev till att såga väck grenar på det omkull välta trädet och rensa längs muren istället. Positivt för ryggen när åk gräsklipparen strejkar men riktigt frustrerande för mig när jag får avbryta och göra annat, det känns lite som jag står och stampar och aldrig blir klar.

Men det blev riktigt bra när jag fick rensat bort på gräsmattan eller mossmattan är nog ett bättre ord, för grässtråna kunde man ju räkna på en hand. Bäst att göra klart trädgårdslandet först innan jag rensar mossan annars tror gubben att jag ökat ut hans potatisland och sätter potatis för fullt när han bara ser jord över allt.

Mitt land kommer nog att bli kanon när jag blir klar, tycker det ser riktigt lovande ut redan nu. Roger kom ner och undrade om vi verkligen skulle ha hela gropen till trädgårds land? Så himla stort är det inte med tanke på att hälften kommer bli potatisland.

Här ligger gamle Busen och solar sig, synd att det blåste och var så kallt idag. Fast lite sol han jag allt med innan det kom snöblandat regn.

Leave a Reply

Översätt sidan »