Trädgården

Alfhild

Alfhild med ägaren Elvy var på besök idag, jag blev jätte glad tog chansen direkt med hjälp av att ta bort vildhallonen.

Det är lugn Elvy vi hjälper dej att bita av pinnarna. Det kommer bara bli smulor kvar när vi är klara här.

Alfhild blev tränad att hålla sig på tomten, inte jaga katterna och inte äta upp alt som kom i hennes väg. Man får den uppfattningen ibland att Alfhild är en förklädd raket på hemligt röja uppdrag, med gigantiska öronproppar. Hon for iväg som en skottspole ner för backen men kom ganska snabbt tillbaka när hon märkte att Shakira inte hakade på.  Gjorde rejäla turbo spurtar med jämna mellanrum men började till sist märka att Shakira hade klara gränser om hur lång man fick fara iväg och anpassade sig väldigt fort om hur man skulle uppföra sig på denna gård.

Jag blev riktigt imponerad av hur snabb lärd och anpassningsbar Alfhild är och det är ju kanon när jag sedan skall passa henne.

Leave a Reply

Översätt sidan »