Kärringonsdag

Kärringröj hos Rosa

Vi har varit hemma hos Rosa idag som behövde måla om sitt staket. Elvy, Rosa och Tore hade redan börjat måla när jag kom så de ville in och äta innan vi körde igång. Jag hade påbörjat att röja väck mina hallonbuskar och skulle bara vila en halvtimme innan jag skulle fodra, men jag slocknade på direkten så idag var jag allt lite sen. Kändes lite snopet att de hade kommit så långt och att vi gick in och åt på direkten (ja för mig i alla fall) jag var rejält målar sugen och ville köra igång.

Jösses vad de måste ha målat snabbt? Hmm jag kanske skulle passa på att måla om huset i sommar!!!?! Tore, Rosa och Elvy verkar ju vara ena riktiga proffs.

Men det var jätte gott med paj och sallad. Det var väldigt mysigt att sätta sig ner och prata en stund jag kände mig lite stressad över att jag var så sen och nu hann jag gå ner i varv innan målningen.

 Det är väldigt roligt när man kan stå så här tillsammans och snacka lite skit och diskutera alla planer man har för trädgården. Men jag har lagt märke till att våra planer om vad man kan göra blir bara större och större efter varje kärring röj. Hmm man börjar funderar på hur det här skall sluta? Men här ser ni i alla fall slutresultatet av dagens röj.

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »