Kärringonsdag

Genom gång hos Elvy

Elvy hade en hel del kartonger kvar från sin pappa, han gick bort för ett tag sedan och en del grejer behövdes gå igenom igen. Elvy ville också flytta ut en garderob i hallen så hon fick bättre plats i sovrummet och höja upp tv ´n så hon kunde se över gaveln på sängen.

Först åt vi en jätte go gratäng på skinka och broccoli som hon hade lagat, det såg så himla gott ut så jag tänkte att jag måste ta en riktig fin närbild på den. Första bilden tog jag med blixt och brockolin såg ut att vara i någon självlysande neon grön färg, med andra ord en gratäng från planeten Mars så den bilden gjorde inte gratängen rättvis och den andra såg ut som om du hade ätit av gratängen från Mars och fått upp den igen, så jag lägger in en bild hennes köksbokhylla i stället.

Här står Elvy och går igenom sina saker för fullt. Vi fick till sist packat ihop grejerna och reducerat lite kartonger så det blev riktigt tomt till sist.

Det här är väl egentligen något som jag skulle behöva göra hemma hos mig också, det är helt otroligt vad man samlar på sig och sparar på (bra att ha grejer) jag har flera sådana lådor fulla med jox. Lika bra att bara be Rosa och Elvy att köra iväg dem så får väl jag blunda under tiden.

Här är Elvys akvarium, jag tycker det är jätte snyggt och saknar mitt lite grann. Vi hade ett salt vattens akvarium och det var så snyggt i ett par månader . Sen har jag ingen aning om vad som hände, allt blev fel och den ene fisken dog efter den andre. Det är ju inte speciellt billigt med saltvatten fiskar och jag tröttnade rejält när våran snigel dog, jösses det gick inte att vara i rummet vilken stank!. Jag nöjer mig nog med att titta på Elvys akvarium.

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »