Hundarna

Morgon pärla

Stackars Shakira, i morse när vi var ute på slingan och promenerade kom hästarna och ville springa med längs tråden. Jag har en nerförsbacke och en raksträcka som de tycker är så roligt att galoppera på. Så idag när vi nästan hade gått färdigt så genade Shakira genom hagen, Beethoven saktar ner och tar hänsyn direkt när det är något mindre i hagen men Bellman kan vara lite lurig och vill jaga ut hundar och dylikt från hagen. Jag sa akta till Shakira och hon vet med än gång att hon skall förflytta sig snabbt ur hagen eller mot motsatt sida. Shakira sprang direkt ut men sprang in med nosen rätt i el tråden och tjöt till och rusade i väg. Hon har en tendens att bli lite blockerad och inte vilja komma tillbaka upp till stallet när det händer något eller om hon blir rejält skrämd.

Jag tyckte så synd om henne, hon såg helt knäckt ut där hon satt vid dörren och väntade på mig. Så fort jag kom hem från jobbet så tog jag kameran, Shakira och började gå både på slingan och i hagen. Lika bra att busa med hästarna igen och gå runt i hagen så inte Shakira blir rädd för hästarna eller att vara i hagen för det är något hon verkligen tycker är roligt.

Beethoven behöver ansas.

Hallå!! kan du ansa mina mustascher?          Tjoho järnet mot raksträckan.

Men det var ingen fara med Shakira, hon sprallade iväg som hon brukade och verkade ha glömt att hon fick sig en rejäl morgon pärla.

Vaa!! vart har snödropparna tagit vägen?        Hmm där går ju pälsbollen som tjöt så i morse.

Jag skickade denna bild på svampar till Elvy och hon tyckte man kunde försöka göra ett vattenfall av något slag och jag tycker verkligen det är en kanon idé om man kan få fixat till det så på något sätt. Elvy brukar komma på roliga och knasiga saker man kan göra och mottot är man tager vad man haver.

Leave a Reply

Översätt sidan »