Kärringonsdag

Lillehagen

I dag tog vi bort det gamla trasiga staketet i den lilla hagen. Jag hade påbörjat att riva staketet och röjde bort små trän när Rosa och Elvy kom. Det var så varmt ute att det kändes som jag höll på att få solsting, snacka om att jag blev glad när de dök upp.

Monica Rosas dotter håller på och praoa hos mig och sköter fodring, raspning av hovar och tar ut mina hästar denna vecka, så jag kände mig lite rastlös när jag inte hade fodringen att passa så jag tyckte jag kunde börja innan de kom men jag tror det hade varit bättre om jag kopplat av och druckit kaffe i stället. Var redan lite trött och super hungrig när de kom.

Rosa bar staket bitar så det stod härliga till. Stod och tittade på henne en stund och funderade på var hon får sin energi ifrån? själv kände jag mig som ett vrak i dag. Det här med våra kärringträffar är ju helt kanon. Jag tror vi alla känner att vi har hunnit med massor av tråkarbete och haft riktigt roligt tillsammans.

Elvy röjde på som en tok och det var lite svårt att fånga henne på bild i dag. Fick flera kort som det såg ut som om hon var på väg ur bilden, men här står hon till sist still. Elvy ser ut som om hon funderar på om man kan hitta på något skoj med grenarna. Kanske om man böjer gren…. Så kanske man kan??….. vem vet typ det kan bli riktigt fint.

Min gubbe hade fixat till Gyros, tror det var Grekisk mat. Det var i alla fall jätte gott och vi åt med god aptit. Det är helt suveränt att han fixar maten de dagar han är ledig och det är lika spännande varje gång att gå in och kolla vad han har lagat till.

Rosa och Elvy sitter och skojar, jag känner mig jätte nöjd med dagens arbete och det skall bli skoj när jag kan släppa ut mina hästar i hagen igen så den stora hagen kan växa till sig och få vila. Hästarna trivs jätte bra i den här hagen och tycker det är roligt med alla som går förbi det är bara synd att vuxna låter sina barn klättra så i staketet. Nu kommer vi att sätta upp el tråd, jag har tröttnat på att lappa staketet i ett.

Är riktigt trött nu och skall gå och lägga mig. Ser fram emot Rosas onsdag, skall bli spännande att se vad vi skall göra där.

Leave a Reply

Översätt sidan »