Trädgården

Stressad

Claes-Olof sa i morse att vi kanske skulle få besök på söndagen, fick en rejäl rotations kick och rusade ut och började såga upp alla småträd och röjde upp grenar som låg ut spridda överallt. Vi har satt igång flera projekt och alla verkar lämna en massa grenar, bråte och annan skit. Det är roligt att ha flera saker på gång samtidigt bara man får tummen ur att röja upp också efter sig, det har det väl varit lite dåligt bevänt med det biten här, så att vi skulle få besök det var den bästa medicinen att lösa uppröjningen.

 Den här lilla sågen som heter Alligator från Black and Decker är kanon, den tar riktigt stora grenar eller mindre träd och den är lätt att använda. Motorsåg är inte riktigt min grej, jag har provat men jag får den bara att studsa och det känns som jag skall tappa kontrollen och riskera att förlora kroppsdelar, så den lilla Alligatorn är perfekt för mig.

Claes-Olof åkte till Uddevalla och hämtade ett lass hö och besökte sin mamma. Jag fick den här fina påskkärringen i present. Handgjord från Kasma collections.

 Claes-Olof och Roger påbörjade bygget av uteplatsen. De hann otroligt långt (3 stolpar, en himla massa snack och ölen bör vi inte räkna). Nej jag bara skojar det är bra att de är noggranna och den första biten är väl alltid lite knivig, sen brukar det gå med en rasande fart. Jag ser verkligen fram emot att få en riktig uteplats med en hammock och allt. Tobias vårar äldste son kan ju dra ut el, han håller på att utbilda sig till elektriker. Det har nog inte slagit honom ännu hur mycket el arbete den här gården är i behov av och det är kanske lika bra det så han inte flyttar i förtid.

Det skall bli spännande att se om vi får besök i morgon eller om jag har flängt runt här helt i onödan? Nja jag hade varit tvungen att röja här oavsett och nu är det gjort. Känns kanon och avslutningen blev att gubben köpte pizza.

One Comment

  • Rosa

    Japp besöket består av att Roger kommer ner 🙂 , vad spännande, har han inte sakt vem det är som kommer??, du får skriva sedan och berätta..

Leave a Reply

Översätt sidan »