Kärringonsdag

Vilse i Tigerdalen

Idag delade vi oss på kärringträffen och samlades hos mig senare på kvällen. Rosa skulle på student fest och tog kort på vägen dit. Hon hade haft det trevligt och ätit gott.

Rosa skriver mera i sin blogg. Mums det ser jätte gott ut.

Elvy hade kommit på den briljanta iden med att vi skulle till Tigerdalen och ta kort på varsin sida av en bäck som rinner där. Hon tyckte det skulle bli spännande att se vad vi valde att ta kort på. Jag tyckte det var en kanon idé men var lite orolig med tanke på att jag är specialist på att vela bort mig.

Denna solblekta återvinnings skylt tycker jag är jätte fin och det kändes härligt att gå jämte bäcken.

Elvy sa att vi skulle se varandra hela tiden så det fans inte en chans att jag skulle kunna försvinna. Trodde hon ja! Jag gick längst bäcken och fotograferade och ibland svängde min stig åt ett annat håll men gick sedan ned mot bäcken igen, så jag började koppla av och fotograferade för fullt.

 Till sist kom jag fram till en massa tallar som hade vält och började gå runt träden för att komma ut på stigen igen, det jag inte visste var att Elvy stig skulle ha mött min bland träden. Så jag fortsatte på min stig och Elvy stannade bland träden, hon hade bott i Bifrost i många år så hon visste vart hon var och att det var tänkt att vi skulle mötas där. Jag gick en bra bit innan jag tyckte det var bäst att vända så jag inte hamnade i Botaniska trädgården i Göteborg. Det här är så typiskt mig. Skönt att jag tog Shakira med mig och att hon är bra på att bakåtspåra, så jag förstod på hunden att vart Elvy måste ha tagit kort och vilka broar hon gått över.

Det var en härlig promenad på ett par timmar och jag fick många kort, jag funderar på att införskaffa mig kompas och lära mig hitta lite bättre. Jag är lika velig i staden och går alltid ut från en affär och går åt det hållet jag kom ifrån. Men till sist kom Elvy gående och ruskade på huvudet.

Här kommer de sista bilderna, trodde inte jag skulle få med ekorren men fick med den på 1 kort av 4.

Vi hade riktigt rolig idag även om jag kände mig något ensam bitvis i skogen. Det här är en grej jag kan tänka mig att göra om men helst i en skog jag känner till och inte för långt ifrån civilisationen.

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »