Kärringonsdag

En regnig dag

Min tur att ha kärringträffen idag. Jag behövde hjälp med att dra el tråd och sätta upp ett par stolpar vid slingan, det är så fullständigt igenvuxet att inte ens Shakira vill gå där. Det är lite ont om bete i den stora hagen men gott om det på slingan. Slingan använder jag till att träna eller bara ta en snabb tur, så jag kan koppla av lite efter jobbet innan Shakira behöver gå ut på längre promenad. Det har regnat så mycket i ett par dag att det var omöjligt att ens tänka på att göra något på slingan. Så jag tyckte att det var bättre att jag fixade något gott att äta och vi bara slappade. Oftast kommer diskussionerna in på något roligt vi vill göra och man pratar gamla minnen.

Nu när man har blivit äldre så har museum blivit lite mer lockande och det finns massor av kultur att titta på. Att promenera vid olika slott har varit väldigt roligt och det finns massor av fina ställen att besöka. Jag tog ut Shakira på långpromenad så fort jag kom hem från jobbet. Jag har gått och snöat in mig på att jag skall fotografera änderna vid dammen, helst när det spöregnar (jag får lite knasiga idéer ibland,  jag har fotograferat dem 2 dagar i rad nu men får bara suddiga kort? Jag tänker fortsätta fotografera dem tills jag fått ett kanon kort. Här är några som är hyfsade.

När Elvy och Rosa kom upp undrade de vad vi skulle göra i dag. De såg lite snopna ut när jag sa att vi bara skulle slappa. Elvy hade laddat upp med tjock jacka och stövlar medan Rosa kom i en liten väst? hon verkar aldrig frysa!! Hade vi greja vid slingan så hade vi blivit genom blöta på nolltid så högt som gräset är där. Fast det är klart det hade varit roligt att se Rosas min i sin lilla väst. Jag tog och dukade fram maten istället så det blir bara en bild idag från kärringträffen. Det är skönt att bara slappa någon dag i varandras sällskap.

Kram på er för en trevlig kväll

Leave a Reply

Översätt sidan »