Utflykter

Trollhättefallet

Elvy ringde mig idag och undrade om vi skulle ta och åka till Trollhättan. Det var fallens dagar och de släppte på vattnet vid olika tidpunkter. Rosa hade liksom mig en del grejer vi behövde gjort på eftermiddagen så vi enades om att åka så vi var framme till 23.00. Tänkte att det skulle vara ett gyllene tillfälle att öva mig att fota i mörker. Har hittills varit katastrof , men på dessa bilderna ser man i alla fall vad det är.

Tog ett par bilder på muren med sina lyktor, den var så vacker att se på. För flera år sedan var vi i Trollhättan med pojkarna och då åkte vi upp med ett gammalt ångtåg.

Jag provade att ta kort med auto inställningarna, natt och manuellt men när jag satte kameran på programautomatik så blev korten bäst. Så ett stativ är ett måste, det var inte det lättaste att hålla kameran stilla så länge och stativen är inte så dyra nu. De bästa bilderna fick jag när vattnet började ta slut.

Leave a Reply

Översätt sidan »