Smått o Gott

Regn igen!

Okey ännu en regnig dag på min krympande semester, jag har visserligen massor av saker som behövs göra inne, men jag känner att det lika gärna kan vänta tills jag börja jobba igen. Gubben bygger och målar så fort han kommer åt på uteplatsen och jag springer runt och fotograferar. Det kan man kalla jämn och fin fördelning. Han är snart klar med sidorna och då tänker han bygga ut lite till så grillen får en egen avdelning. Det är jätte mysigt att sitta där och det är skönt när sidorna kommer på plats. När det var som varmast tyckte kompisarna det var skönt att det inte var sidor, men som jag misstänkte så varade den värmen inte så länge och somrarna är mera svala än varma. Tycker vi är garderade med fläktar och infra element .

Så medan gubben passade på att måla igår, så tog jag lite närbilder med kameran. När Elvy var och tittade på olika kameror häromdagen så passade jag på att kolla in olika tillbehör till min kamera. Medan jag stod där och kollade frågade en expedit om jag behövde hjälp? jag förklarade att jag tyckte min kamera var lite Lotto aktigt när jag tog närbilder. När jag sa att jag hade en Canon PowerShot, höll han på att fullständigt baxna och fråga om jag var ute efter att fotografera micro partiklar. Jag hade glömt att dra zoomen på det lägsta innan jag ställde in den på blomman som är närbild. Därför upplevde jag kameran som lite lotto aktigt. Han tyckte också att bruksanvisningen till kameran var utförlig och bra och tyckte att jag skulle ta och läsa igenom den ordentligt. Snacka om att jag kände mig dum, så typiskt mig, har alltid för bråttom med att testa innan jag läser.

Jag är inte speciellt förtjust i småkryp och det kändes bra att titta på displayen hur nära jag var utan att behöva vara nära dem. Annat när man hade system kamera och behövde krypa nära. Gick runt och fotograferade ditt och datt och någon mer lotto känsla blev det inte.

Här är min Eurasier Shakira som står och spejar på sin favorit plats. Hon har överblick över vägen som ligger en bit ner och tycker det är kul när andra hundar går förbi. Shakira är 9/5 månad nu och vi väntar på att örat skall resa sig. Hon är världens godaste hund, så snäll och lättlärd och hon tycker det är roligt när jag fotograferar så hon kan vara med och snoka. Så även om inte örat reser sig så tycker jag hon är kanon fin och vi skulle vilja ha en Eurasier till. På bilderna här nere så leker hon med Rosas föräldrars lilla toypudel på 3/5 månader.

Smulan var som en liten blixt och Shakira får springa så fort att örat ställer sig upp. Det var inte det lättaste att ta kort på den lilla mini raketen och jag fick flera kort som bara bestod av gräsmatta. Smulan tyckte Shakiras svans var härlig att bita och dra i och det såg lite roligt ut när Smulan hängde sig kvar när Shakira gick iväg.

 Okey ännu en regnig dag på min krympande semester, jag har visserligen massor av saker som behövs göra inne, men jag känner att det lika gärna kan vänta tills jag börja jobba igen. Gubben bygger och målar så fort han kommer åt på uteplatsen och jag springer runt och fotograferar. Det kan man kalla jämn och fin fördelning. Han är snart klar med sidorna och då tänker han bygga ut lite till så grillen får en egen avdelning. Det är jätte mysigt att sitta där och det är skönt när sidorna kommer på plats. När det var som varmast tyckte kompisarna det var skönt att det inte var sidor, men som jag misstänkte så varade den värmen inte så länge och somrarna är mera svala än varma. Tycker vi är garderade med fläktar och infra element .

Leave a Reply

Översätt sidan »