Familjen

Fin hjälp med att ta in höet

Claes-Olof hade varit och hämtat hö i Uddevalla igår och det låg kvar i transporten för det regnade så våldsamt på kvällen. Jag och Elvy hade besökt min mamma på hemmet, medan Claes-Olof övningskörde med Tobias. Jag satte på potatisen och bad ungarna om hjälp med att ta in höet. Uppenbarligen hade det fått för sig att allt höet skulle in innan potatisen kokat färdigt, för jösses vad de sprang .

Här är det Micael som springer och sliter och det kändes väl lite dumt att stå och maska med att ta kort. Höet kom in med en rasande fart och jag hade stora problem med att hänga med i deras takt. Synd att jag inte tog tiden, så jag kan sporra dem nästa gång med att bräcka tiden.

 

Här är Tobias som övningskörde riktigt fint idag. Jag tycker det är kul när ungarna bjuder på sig själva och har roligt. De tyckte det var helt okey att jag la ut bilderna och vill läsa min artikel.  Annat för ett par år sedan då de sprang när jag kom med kameran och tyckte jag var skit jobbig.

Leave a Reply

Översätt sidan »