Fototriss / Tisdagtema

Busig

Tisdagstema: Busig Kände mig lite rastlös idag så jag gick ner till Rosa och frågade om hon ville med till Slottsskogen. Det tyckte hon kunde vara kul och Patric följde med. Det var flera år sedan jag var på Slottsskogen och jag njut verkligen av alla djuren och den fina naturen. När jag hade min första hund gick jag till Slottsskogen varje dag efter jobbet, jag jobbade på biografen Draken på den tiden och det passade så bra att ta med hunden. I dag tog jag Shakira med mig och hon hade fullt upp med alla dofter och skötte sig jätte fint vid djuren. Såg att det var busig på tisdagstemat idag och det passar in på de här gutefåren som stångade på stängslet i ett kör. Jösses att de inte blev trötta vi stod bra länge och tittade och de verkade inte ge upp. Tänkte jag skulle lägga upp mera bilder någon dag när jag inte är så trött vi gick runt i nästan 4 timmar och det var super härligt.

 

Leave a Reply

Översätt sidan »