Pyssel

Photoshop

Har haft en riktig slappe dag idag och mest gottat mig med photoshop. Hittade en helt suverän sida med roliga aktions som jag har suttit och lekt med. PanosFX.com de är lätta att förstå och funkar jätte smidigt. Promenerade ner till Rosa en stund och vi provade olika grejer till hennes photoshop. Rosa fick lust att göra en bild där hälften ser ut att gå ur ramen. Hon valde nog den mest krångligaste bild man kan tänka sig som första bild, men hon fick till den helt suveränt och det skall bli skoj att se den när hon lägger ut den på sin blogg. Det är roligare att sitta tillsammans med photoshopen än när vi sitter på varsitt håll. Ibland använder vi fjärrhjälpen men det går ju så seg att man får ångest och photoshop är ju tung i sig själv.

Jag håller på att leta efter lite olika ramar som jag kan ha till mina bilder och tittar på olika sätt som man kan göra för att fotografierna ska se målade ut. Det finns massor av hjälp man kan få och steg för steg visningar, men ibland är det bra krångligt ändå. En del målningar ser helkonstiga ut och jag vill helst att det skall se så äkta ut som möjligt. Jösses vad klockan är mycket, bäst jag knyter mig så jag orkar jobba i morgon.

Leave a Reply

Översätt sidan »