Kärringonsdag

Vrak i dag

I dag har jag varit fullständigt vrak, segt på jobbet och jag gick och funderade på vad vi skulle göra hemma hos Rosa. Tog en långpromenad med Shakira, Claes-Olof skulle inte komma hem förrän en timme senare och jag ville inte ta med Shakira ner till Rosa nu när hennes katt har fått en kattunge. Det var så varm och kvavt ute att jag funderade på att sätta mig ner och vila och ta bussen hem. Både jag och Shakira var vrak när vi kom hem. Shakira så riktigt nöjd ut när hon slapp följa med ut igen, normalt vill hon absolut med. Jag var så trött att jag glömde min kamera så Elvy åkte hem och hämtade den medan jag grävde hålet till röret.

Rosa bjöd på jätte god mat och jag kände att jag egentligen bara ville gå hem och lägga mig . Så matt hade Rosa känt sig sist vi var uppe hos mig och röjde och ändå höll hon humöret uppe!

Jag fick anstränga mig av bara tusan i dag för att hålla ett rör uppe. Vi fick grävt upp och cementerat det röret på 2 röda, så det blev till att göra lite krukor av cementen som blev över. Det märks att vi har kört kärringkvällar ett bra tag nu för allt går mycket fortare och smidigare. Det gamla röret till parabolen står skevt och inte fast ordentligt, så Rosa får ställa om parabolen varje gång det har blåst ute.

Här gör Elvy och Rosa krukor, det skall bli spännande att se hur de blev om några dagar.

Leave a Reply

Översätt sidan »