Smått o Gott

Min kameraväska

Nu har Rosa kommit tillbaka från Turkiet och hennes katter är överlyckliga. Tuss hankatten som fick vara ute ganska mycket, for omkring som tok i hennes rabatt och skuttade upp i luften som om det var en svärm av små monster som han måste fånga. Han är en extrem tjötig katt som hade fullt av i konstiga läten för sig när Rosa försökte berättade hur de haft det i Turkiet. Det var härligt att se hur lycklig han var över att de var hemma igen. Morris sprang mest runt och sträckte förnöjt på sig medan den lilla korven satt och kikade över låd kanten. Jag fick den här suveräna kameraväskan. Precis vad jag behövde, har gått och knorrat ett tag att jag behöver en kameraväska men inte fått tummen ur till att köpa en.

Det börjar bli så kallt på kvällarna att jag inte vågade ha ute min Voody Lily så jag planterade om den och satte in den. De små bladen som kom upp verkade vara frysskadade. Vete tusan vad det blir av den här konstiga växten men tuff är den .

Leave a Reply

Översätt sidan »