Fototriss / Tisdagtema

Nära

Tisdagstema: Nära Den här bilden har jag zoomat mellan träden. Vår lilla hage, flera hus, motorvägen, Ikea och en väg till i mellan till den här ängen. Men på bilden ser det ut som om det är trädet och sedan kommer ängen. Jag har en Canon Powershot A710IS som jag kan ta riktigt nära med.

Här ser ni en del av vad som finns i mellan.

Jag skojade med min 18 åriga son och frågade om jag inte kunde få ta närbilder i hans rum!!! Han blev något hysterisk med tanke på hur det ser ut därinne. När jag är klar med bilderna skall jag gå upp och hjälpa honom att städa klart. Jag har kört metoden att blunda och hoppats att han själv skall märka hur det ser ut, men nu börjar det bli hälsovådligt att vistas därinne och det har gått fullständigt överstyr. Han är egentligen väldigt noga av sig men har haft dåligt med förvarings möjligheter så vi har köp lite nya möbler och trycker på att han inte skall samla på allt. Så jag gjorde collage på blommor istället, just nu är det trevligare att titta på än hans rum. Hmm med tanke på hans reaktion kanske man skulle lägga ut lite bilder på rummet så han lär sig hålla efter bättre.

Leave a Reply

Översätt sidan »