Kärringonsdag

Annorlunda onsdag

I dag hämtade jag Elvy från sjukhuset efter jobbet. Hon hade opererats och fick inte lämna sjukhuset på egen hand. Stackaren hon såg helt bedrövlig ut och ville hem så fort hon kunde. Rosa och jag hade tänkt fixa något gott att äta men var lite osäkra om hon skulle orka med en kärringonsdag. Elvy kvicknade inte till förrän vid kvällen. Så det blev en avslagen kärringkväll med att Rosa hjälpte mig med att städa undan kartonger från mammas flytt och sortera det som skall skänkas. Min äldsta son fyllde 18 i går och det var trist att fira honom med huset fullt av kartonger. Nu var han visserligen inte inne så länge, utan skulle ut och fira med sina kompisar. Det kändes lite knepigt för mig att han skulle ut och dricka öl. Men han kom hem i acceptabel tid och skick så jag skall väl inte bekymra mig så mycket. Han är stora killen nu så jag får väl vänja mig vid att han vidgar sina vyer.

Leave a Reply

Översätt sidan »