Pyssel

Collage

Har haft en riktig slappe dag. Jag har hittat ett program som gör så man kan öppna Psp Tubes i Photoshopen. Det finns så otroligt många sidor med Psp tubes och jag gillar personligen Photoshop bättre att jobba med, men det beror antagligen på att jag jobbat mest med den även om jag nu testar Psp mer och mer. Jag är jätte impad på de som skapar de här tuberna och det hade varit kul att kunna göra några själv. Jag blev sittande vid datorn idag och gjorde collages, när Rosa började skicka över sina collage på msn. Jag tycker Rosa får till sina så himla bra. Efter att jag har tagit en promenad med Shakira i skogen brukar jag svänga ner till Rosa, bra träning för Shakira som får gå en hel del fot och lära sig att stanna på kommando. Så när vi kom ner till Rosa så blev det diskussion om vad som behöver göras till kärring onsdagarna och en hel del collage snack.

Här ett collage på våra Kärringonsdagar  ,   Bilder från när jag promenerade vid Säveån

Leave a Reply

Översätt sidan »