Familjen

Elvy behöver nog nya glasögon?


I dag var jag och Elvy och satte upp tavlor för mamma. Elvy hade sina glasögon med sig men förmodligen så behöver hon dubbla styrkan på dem, jösses till att mäta snett . Mamma var ganska trött men vaknade upp allt eftersom jag och Elvy tjafsade om hur tavlorna skulle sitta och vem som mätte sämst. Elvy kom med den smarta iden att sätta tavlorna lite hur som helst och inte så stelt och symetriskt som jag brukar göra. Det blev riktigt fint när vi var färdiga. Jag visade henne collaget som jag hade gjort på henne när hon flyttade in och hon sken upp som solen i Karlstad. Mamma gillar starka färger med mycket att se på och collaget blev hon riktigt glad över. Jag tänkte att jag kunde trycka ut 2 A4 collage varje gång jag kommer på besök och samla det till ett stort album. Mamma har inte riktigt gillat de gamla foto albumen men gillar att se på bilder. Likväl som jag skriver i bloggen kan jag ju göra collage till mamma om vad jag gör och hur det går här på gården. Jag har en Digital Scrapbooking sida här som jag har börjat med att göra collage på djuren.

Leave a Reply

Översätt sidan »