Kärringonsdag

Uppfarten

Rosa behövde rensa bort ogräset på uppfarten innan ogräset täckte gruset fullständigt. Så det var vårt mål idag på kärringträffen. Fast vi började med att äta en god paj och kaffe innan det var dags att köra igång. Jag fixade inte riktigt hackan så jag plockade upp det Rosa och Elvy hackat upp. Det var härligt att se hur fint det blev och Rosa började prata om att deras grushög låg lite dumt till. Många som hälsade på hade en tendens att köra upp i högen och spri ut den åt alla håll och kanter. Skall erkänna att jag tillhör väl en av de där nötterna som sprider ut högen för dem (hmmm). Så vi satte igång med att flytta på den en bit.

Elvy är ju fortfarande ganska ny opererad så vi skickade in henne att hämta kaffe så hon inte skulle slita ut sig fullständigt. Nu mörknar det ju ganska fort men vi blev klara i rimlig tid och vädret var riktigt fint idag. Det blev en väldig skillnad när vi var klara. Stort utrymme att ställa bilarna på och ser betydligt trevligare ut när gruset är en bit upp och inte det första man trampar runt i när man kommer på besök.

Leave a Reply

Översätt sidan »