Fototriss / Tisdagtema

Tisdagstema: vårdad

Tisdagstema: vårdad Blev så trött på mig själv idag. Är det något som jag verkligen vårdar så är det mina kort, men jag har gått en längre tid och funderat på var mina gamla svartvita kort är som jag tog i skolan. Efter jobbet idag så fortsatte jag och tömma loftet. Där i en låda med massa böcker låg mina gamla kort. Jag har förmodligen flyttat ut lådan medan vi renoverat här inne, vi har fortfarande dåligt med förvaringsutrymme i huset. Men att ställa upp kartongen på loftet, jag måste haft järnsläpp den dagen. Det har varit ganska mycket spring och flyttande av kartonger i och med att andra har brett ut sig lite väl mycket där uppe. Hittade kort på min storebror som jag tagit när jag var 15. Min bror dog när han var 18 och jag är lite tveksam om jag har kvar negativen. Vi var ganska många som använde kameran på foto timmen i skolan. Så det är viktigt att jag vårdar de väl.

Leave a Reply

Översätt sidan »