Pyssel

Butikskåpet

Mitt gamla dockskåp som jag gjorde om till ett butik skåp. Har funderat på om jag skall sätta en glasskiva framför så det inte blir så dammigt. Men jag vet inte riktigt vad jag skall ställa det. Pojkarna tyckte det var kul att leka med när de var små, för även actiongubbar behöver ju handla ibland. Sa man dockskåp till dem så fick de ju fullständigt panik så vi döpte om det till butik skåpet.

Jag hade tänkt ha det i kokhuset men jag tror inte sonen blir så glad nu när det är han som skall bo där. Han verka vilja ha minsta möjliga med sig och inte en massa jox. Så fort jag har tömt det mesta på loftet skall vi börja riva inner taket och eventuellt sätta upp en takstol till. Det är roligt när Tobias vill vara med och renovera, övervåningen kanske vi kan göra klart nu i vinter men nedervåningen behöver dräneras. Skorstenen är kapad på mitten och det har varit en lucka i väggen där man förr kastade ner ved till pannan. Pannan kommer sedan att bli krånglig att få ut för den måste kapas inne och där är inte mycket utrymme att röra sig på. Men det är ett charmigt hus och kan bli riktigt fint. Tobias kommer förmodligen att bli mer aktsam om det när han får vara med att renovera och komma med idéer. Han ser i fram emot att få dra elen.

Jag tycker Ikea har gjort så smart med rummet som är 22 kvm, skall skicka dit sonen och höra vad han tycker. Förmodligen tycker han det är för vitt men skall kokhuset se luftigt ut så bör han ha så ljust som möjligt.

Leave a Reply

Översätt sidan »