Kärringonsdag

Vad är detta ?

Onsdag igen och vi var uppe hos mig. Jag behövde ha röjt utanför loftet. Vi krattade till hov spåren och la ut mera tegelsten så det inte skulle bli så lerigt för hästarna när de går in och ur stallet. Det har hållit sig riktigt bra sen jag flyttade ut tråden en bit så de kan stå utanför loftet och då slipper jag också att de skiter på teglet. Vi kommer att bygga en altan utanför loftet
så vi kan kommer åt loftet bättre och sliper kräla mellan tråden. Hästarna är extremt nyfikna och verkar ha radar när man skall in där och greja.

Beethoven har dragit ut massa kartonger och hade trappan varit lite bredare hade han gått in och kollat läget. Vi har hittat honom i kokhuset, nedre ladan och kompisens hönshus. Hönshuset är en gåta hur han kunde få för sig att gå in där, han måste ha hållit in magen rejält så smalt som det var där. När han kom ut backande hade han ett ägg i munnen som han sedan käkade upp.När vi var klara frågade jag Elvy och Rosa om de visste vad detta var för något, men ingen kom på var det kunde vara. Så är det någon som läser detta och vet vad det är så lämna gärna en kommentar.

Leave a Reply

Översätt sidan »