Blandade Teman

Temafotografering: Höst

Hittade Fotosajten Temafotografering varje månad och tyckte det kunde vara kul att vara med. Nu är det Höst som är temat och jag tycker att hösten är bland den bästa och sämsta tiden på året. Nu i ett par dagar har vi haft helt underbart väder med sol och träden är som vackrast med alla sina färger. Mina hästar går också och njuter i hagen av den friska luften. Hade min gris levt så hade hon rusat ut och lagt sig som en stenbumling och solat. Ibland tycker jag djuren är bättre på att ta tillvara på soliga stunder än vi stressade människor som har tusen ursäkter och undanflykter. Har precis varit på en härlig promenad med hunden och skall strax upp och fodra hästarna. Sedan blir det till att tända en brasa och bara slappa. Men de dagar som det bara regnar och blåser, vilket egentligen är de flesta höstdagar då är det bara jobbigt och det hjälper inte att träden är vackra att se på.

Leave a Reply

Översätt sidan »