Kärringonsdag

En härlig dag

På onsdagar tar Monica ut mina hästar och sköter fodringen. Jag skulle ner till Rosa idag på kärringträff och för första gången så kändes det jätte motigt. Jag var så kopiöst rid sugen och vädret var helt underbart. Precis när jag skulle åka ner till Rosa kommer Monica upp för backen i galopp på Bellman och det var svårt att avgöra vem som såg lyckligast ut. Jag hade varit ute i hagen och tagit lite höst bilder, men igen bild kunde mäta sig med hur vackert det såg ut när de kom upp för backen mellan höst träden. Med en suck åkte jag ner till Rosa.

Det första jag möttes av var en helt underbar doft av revbensspjäll och pommes frites som Tore stod och lagade. Medan vi satt och åt berättade jag hur vacker jag tyckte hennes dotter och Bellman var när de kom farande och mitt enorma velande med kameran som gjorde att jag blev blåst på ett fint kort. Sedan bar det av ner till hennes tvättstuga som behövdes planeras bättre. Vi har båda renoverat mycket på våra hus och vissa utrymmen hinns inte riktigt med. Köpa nya möbler när rummen inte är riktigt färdiga känns ju också helt fel, utan man tager vad man haver och försöker göra så fint som möjligt. Det är smidigt när vi är så många och kan bolla lite lösningar till varandra, men efter att ha flyttat allt fram och tillbaka slog det oss att så som det var från början med vissa små ändringar var ändå det bästa. Vi bytte plats på 2 byråer och tog bort garderobs dörren så det inte skulle se så kompakt ut. Det blev riktigt mysigt och praktiskt till sist. Jag fick ett par jättevackra gardiner av Rosa och Elvy tog hem skum gummi bitar som hon skall göra kattsoffor av. Även om det kan kännas motigt att gå på kärringträffen ibland för att man är trött och sliten så tycker jag de är guld värda. God mat, goda vänner och mycket skratt och idéer.

Leave a Reply

Översätt sidan »