Hundarna

Öron problem

Fick åka in med Shakira till veterinären idag. Förra gången var hon så himla rädd att hon tömde analsäckarna när jag lyfte upp henne på bordet. Jag har lyft upp henne på bordet 2 gånger hemma och då kissade hon. Tycker det är hemskt att hon skall bli så rädd. Hur gärna jag än vill att hon skall vara kärnfrisk livet ut, så lär jag behöva åka till veterinären då och då. Så idag var det dags, hon har problem med ett öra och idag såg det bedrövligt ut och vi blev lite oroliga över att det gick så fort.

Jag trodde det kunde vara skabb av något slag för örat är sönderrivet och kallt bit vis. Jag blev så paff Shakira var jätte duktig, kunde väga henne och inga problem med att ta upp henne på bordet. Visserligen var hon rädd men inte överdrivet rädd. Shakira vänjer sig väldigt fort vid olika saker som hon varit rädd för. Oftast behöver hon bara se eller råka ut för samma grej ett par gånger så löser hon det.

Jag har ju bara lyft upp henne 2 gånger på bordet! Jag skall fortsätta lyfta upp henne med jämna mellanrum, men idag var hon verkligen kanon duktig. Veterinären trodde det var kraftig öron inflammation och att hon rivet sig så illa. Vi har inte sett henne klia sig så våldsamt på örat så förmodligen så gör hon det på natten. Tratt, antibiotika och öronsalva skall förhoppningsvis rätta till örat.

Leave a Reply

Översätt sidan »