Trädgården

Längtar till våren

Jösses det var svinkallt ute idag det blåste rätt igenom jeansen så låren kändes som stockar. Snabbade mig in i skogen för att få lite lä men det hjälpte föga. Hade tänkt ta en ridtur idag men det la jag ner på direkten. Shakira har börjat spåra rejält när vi är ute och plötsligt kom 2 rådjur framhoppande och hon blev alldeles till sig. Vi brukar ha rådjur i hagen och på slingan. Då har hon inte brytt sig något nämnvärt och det har aldrig varit några problem med att kalla in henne. Idag var jag glad att jag hade löplinan på henne, hon visade ett helt annat intresse nu och jag fick kalla på henne flera gånger så hon inte skulle springa linan helt ut.

Verkar vara dags att lägga ner lite mera tid på lydnads träning. Hon blir ju äldre och tuffare allt eftersom. När jag väl kom in i värmen så skickade Rosa mejl om Lisebergs trädgårdsdagar och vi började diskutera blommor. Jag är så himla sugen att börja i trädgården igen. Nu har frosten slagit till och det går inte att greja så mycket på utsidan. Gick in på Horto Green AB och gjorde en önske lista på blommor och växter jag vill ha. Den slutade på 1 500 kronor så det blir till att laga god mat och baka i mängder till gubben innan jag visar listan.

Bilderna är från Horto Green AB

Leave a Reply

Översätt sidan »