Kärringonsdag

Vilken blåsning!

Onsdag och jag hade sett i fram emot att titta på en spännande film och äta god mat hos Rosa. Snacka om att bli generalblåst. Ja god mat fick vi ju men det var ingen risk att den skulle få lägga sig som ett bildäck runt magen. Rosa skulle bara!!! ha knackat bort lite kakel så vi kunde lyfta ut badkaret. Men när de byggde Rosas hus måste de ha ställt in ett badkar mitt i källaren och sedan byggt väggar runt och tyckt Voila! ett badrum.

Badkaret var totalt in kapslat och trots att vi rev hela fram muren så satt badkaret fast lika förbaskat och rubbade sig inte en millimeter. Vi fick i alla fall rivit så att gubbarna som skall kolla brunnen kan köra ned en slang med kamera så de ser hur rören ser ut. Så får vi väl fortsätta en annan onsdag med att göra färdigt resten. Mitt hår känns just nu som swinto så jag skall ta och hoppa in i duschen.

Leave a Reply

Översätt sidan »