Hundarna

Pixbo Dammar

När jag kom hem från jobbet idag så tog jag och gubben en härlig promenad med Shakira vid Pixbo dammar. Det var flera år sedan vi promenerade där och det kändes lite kul när vi kände igen vissa bitar av vägen som vi hade gått förut. Det var lite kallt men en sådan härlig dag att promenera på, nu när solen äntligen tittade fram. Tog med gubbens kamera och tog för givet att minneskortet var i, men icke sa Nicke utan jag hann väl bara ta 10 kort innan kamerans minne var fullt. Typiskt mig att ha för bråttom och inte kolla ordentligt innan vi gav oss iväg. Jag har länge funderat på att ta ut en av hästarna och rida runt på de fina ridvägarna här, men jag har varit lite osäker på var jag startar på rid slingan. Jag har inte hittat någon start punkt utan rätt som det är så finns det en rid skylt på vägen.

Vi stannade till vid Råda Hill innan vi åkte hem och tittade hur ridvägen såg ut där. Men det började mörkna så det får bli en annan dag vi tar den vägen. Jag kör förbi den ridvägen ibland efterjobbet och har funderat på hur lång den är, men enligt kartorna så går vägen in i Delsjön och runt där så det är nog bäst att promenera först innan jag tar ut hästen dit.

Leave a Reply

Översätt sidan »