Kärringonsdag

Färgning av håret

Onsdag och vi var hos Rosa. Elvy ville ha sitt hår färgat och tyckte det kunde vara en bra grej att göra en onsdag. Hon hade köpt en förpackning fel färg så den tyckte hon att jag kunde testa i mitt hår. Elvy brukar köra någon mahogny brun, själv var det åratals som jag färgade håret och tyckte väl lite si så där om att testa Elvys mörkbruna färg. Men vad tusan är det kärring-onsdag och det är färgning av hår så är det väl bara att färga och se glad ut. Jag var lite orolig att jag skulle bli för mörk, men det blev riktigt bra. Rosa färgade Elvys hår och Elvy färgade mitt. Rosa hade färgat sitt ganska nyligen så hon stod för god mat och underhållning.

Shakira stod i köksfönstret och tittade ut när jag promenerade ner till Rosa. Hon ser så himla besviken ut varje gång hon inte får följa med.

Leave a Reply

Översätt sidan »